понеделник, 3 април 2017 г.

Qamili i Vogël - Kangë Dhe Valle Shqiptare

Jugoton, EPY-3644
1967 г.

 
Съдържание:

A strana
1. Vallja E Lehtë (Laka igra)
2. Të Shtunden Kah Içindija (U subotu oko ičindije)

B strana
1. Qofsh E Zezë Moj E Diele Proma (Prokleto bilo ono nedeljno veče)
2. Kanga E Dëshmoreve Kosovarë (Pesma kosovskih heroja)

Strings (Sharki), Violin – Ćazim Beriša
Strings (Sharki) – Tahir Drenica
Strings (Çiteli) – Osman Glareva
Vocals – Ćamili i Vogël, Hašim Šala, Tahir Drenica


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар